Dziedātāja Demija Lovato par būšanu skaidrā: Katra diena ir kā cīņa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Demija Lovato bieži runā par savām problēmām, garīgajām cīņām un motivē savus atbalstītājus ar līdzīgām problēmām cīnīties. Šoreiz Lovato atzinusi, ka cīņa ar alkoholu, narkotikām nebeidzas nekad, par spīti vairākiem gadiem skaidrā.

Intervijā zvaigzne atzinusi, ka dažas dienas ir grūtas, dažas tik vieglas, ka viņa pat neiedomājas par alkoholu vai narkotikām, bet tas nenozīmē, ka cīņa beigusies, tajā viņa atradīsies visu savu dzīvi, jo atkarības vienmēr paliek ar tevi, viss, ko vari darīt, ir neļauties tām.

Lovato neslēpj: ir momenti, kad gribas visam atmest ar roku, un tikai palīdzības lūgšana Dievam izglābj viņu no alkohola pudeles atvēršanas.

Garīgo un fizisko veselību zvaigzne uzskata par dzīves prioritāti, tāpēc divas reizes nedēļā apmeklē psihologu, tāpat dodas uz anonīmo alkoholiķu sanāksmēm, neaizmirst lietot medikamentus, apmeklē sporta zāli un jūtas mierīga, jo strādā gan ar garīgo, gan fizisko veselību.

Papildus alkohola un narkotiku atkarībai slavenībai ir ēšanas traucējumi, kas reiz pārvērtās par bulīmiju, nu sievietei vēl jākontrolē, ko viņa ēd un cik daudz ēd.

Saskaroties ar problēmām, dziedātāja izlēma par tām paziņot pasaulei, lai ar savu piemēru parādītu citiem, ka iespējams visu uzveikt un normāli dzīvot, bet fakts, ka visa pasaule zina par viņas problēmām, motivē to vēl vairāk cīnīties un nezaudēt motivāciju cīnīties.

Martā Lovato nosvinēja piecus gadus bez alkohola un narkotiku lietošanas!



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu