Deividu Bekhemu apvaino botoksa injekciju izmantošanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais futbolists Deivids Bekhems vienmēr daudz laika veltījis savas frizūras izveidei, kā arī tērpiem, nu sportistu apvaino botoksa lietošanā, kā nekā viņa sejas āda pāris nedēļu laikā kļuvusi pilnībā gluda, bet pirms tam vietām bijušas mazas krunciņas.

Aizdomas par botoksa injekciju veikšanu radās pēc sportista Ņujorkas modes nedēļas apmeklējuma, kur viņš izskatījies tik labi, ka daudziem tas radījis aizdomas par veiktajiem uzlabojumiem.

Bekhems izveidojušos situāciju komentējis vārdiem, ka nav veicis nekādas injekcijas, bet domas, ka viņš to ir darījis, ir gluži kā kompliments.

Modes pazinēji nesaskata neko sliktu tajā, ka Deivids lieto botoksu, viņš vienmēr rūpējies par savu ķermeni, taisa manikīru, lieto sejas maskas, kopj matus, kāpēc gan skaistuma uzlabošanas dēļ neļauties pāris adatas dūrieniem?

Tāpat arī Viktorija Bekhema norāda, ka vīram ir ļoti labi gēni, kas palīdz saglabāt jaunības auru ap viņu, un tā cer, ka to būs saņēmuši arī viņu bērni!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu