Dziedātāja Selēna Gomesa un reperis The Weeknd sākuši kopdzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ārzemju prese informē, ka dziedātāja Selēna Gomesa un reperis The Weeknd spēruši nopietnu soli savā dzīvē un sākuši kopdzīvi, pāris noīrējuši dzīvokli Ņujorkā.

Mīlnieki izvēlējušies dzīvot prestižā rajonā, mazā vienistabas dzīvoklītī, šādu lēmumu slavenības pieņēmuši, jo dzīvoklī ir liels pēc vēsturiska stila parauga veidots balkons, kas uzreiz iepaticies abiem mīlniekiem. Tāpat liela nozīme ir plašajai angļu stila virtuvei un faktam, ka dzīvoklī ir augsti griesti un laba akustika.

Mākslinieki ir kopā jau no šā gada janvāra un par spīti fanu, citu zvaigžņu neticēšanai viņu attiecību ilgumam pierādījuši, ka patiesi mīl viens otru un ir kopā īsto iemeslu dēļ, ne lai reklamētu viens otra muzikālo darbību.

Tiesa gan, ilgi Selēna un The Weeknd neuzkavēsies savā pirmajā kopīgajā mājvietā, jo Gomesa atrodas Ņujorkā tikai tāpēc, ka filmējas Vudija Alena jaunajā filmā, bet reperis atbraucis līdzi mīļotajai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu