Dziedātāja Dženeta Džeksone zaudējusi 50 kilogramus liekā svara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Dženeta Džeksone pirmo reizi par māmiņu kļuva piecdesmit gadu vecumā un grūtniecības laikā pieņēmās svarā par 45 kilogramiem. Pusgadu pēc dzemdībām sievietei izdevies ne tikai atgriezties ierastajā svarā, bet pat kļūt vēl tievākai un ideālākai.

Janvārī Džeksone kļuva par māmiņu dēlam, februārī izšķīrās ar dēla tēvu, maijā sieviete sociālajos tīklos publiskoja video, kurā komentēja šķiršanās faktu, kā arī teica faniem, ka tā patiesi ir viņa, ka grūtniecība to mainījusi un nu viņa nespēj atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Drīz vien zvaigzne saņēmās, sāka apmeklēt sporta zāli, ēst dietologa atļauto ēdienu, daudz laika pavadīt pie dabas, un palēnām kilogrami pazuduši kā nebijuši.

Dziedātāja sapņoja pēc iespējas ātrāk atgriezties uz skatuves, bet tāda, kā bijusi vienmēr, ne korpulentas sievietes veidolā, un viņai tas izdevās.

Maija izskaņā paparaci fotogrāfijās bija redzams, ka māksliniece strauji zaudē svaru, bet septembra sākumā pati Dženeta neslēpa presei, ka zaudējusi piecdesmit kilogramus svara.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu