Modele Karlīna Caune atklāj iemeslu, kāpēc pēdējā laikā kavē tikšanās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

2017.gada jūnijā viena no Latvijas labākajām, atzītākajām modelēm Karlīna Caune kļuva par māmiņu pirmdzimtajam, meitiņai, kurai viņa un vīrs Ludvigs deva vārdu Lili.

Aprīlī Karlīna apprecēja savu ilggadējo draugu Ludvigu, kuru dēvē par savu dzīves mīlestību, un nereti sociālajos tīklos publisko romantisma pilnas fotogrāfijas, nu šīm fotogrāfijām pievienojušās bildes, kurās redzama mazā princesīte.

Tieši ar mīļas fotogrāfijas palīdzību Karlīna atklāj, kāpēc vienmēr kavē visas rīta tikšanās, izrādās, laiskošanās gultā ar meitiņu ir gluži kā rituāls, bet no mazulītes ir tik grūti atrauties, un tas beigu beigās ir iemesls kavēšanai.

morning routines ?? #thisiswhyimalwayslate

A post shared by karlina caune - wiklund (@iamkarlinacaune) on

Fotogrāfijā Karlīna guļ līdzās trīs mēnešus vecajai mazulītei, tērpusies lielā, siltā džemperī, tieši tāds pats džemperis, tikai maza izmēra, ir mugurā mazajai Lili.

Grūtniecības laikā un arī tagad, kamēr meitiņa maziņa, Karlīna izlēmusi nestrādāt, bet velta laiku mazulītes audzināšanai.

Kā zināms, viņa 16 gadu vecumā uzvarēja prestižās modeļu aģentūras «Ford Models» konkursā «Supermodel of the World». Caune kopš tā laika kļuvusi par pasaules līmeņa modeli, parādoties uz nozīmīgu modes žurnālu vākiem un pārstāvot slavenus zīmolus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu