Veselības problēmu dēļ «Lady Gaga» atceļ Eiropas koncerttūri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Spēcīgu fizisku sāpju dēļ amerikāņu popzvaigzne «Lady Gaga» atcēlusi savas pasaules turnejas «Joanne» koncerttūri Eiropā, pirmdien paziņojuši turnejas organizatori uzņēmums «Live Nation».

«Lady Gaga» pagājušajā nedēļā tika ievietota slimnīcā ar spēcīgām sāpēm un ceturtdien tviterī atklāja, ka no 18 gadu vecuma cieš no fibromialģijas, hroniskas slimības, kas var izraisīt spēcīgas sāpes visā ķermenī.

Eiropas koncerttūrei bija jāsākas ceturtdien ar uzstāšanos Barselonā. Kopumā Eiropā bija plānoti 18 koncerti, tostarp Milānā, Amsterdamā, Parīzē un pieci koncerti Lielbritānijā.

Koncerti atlikti līdz 2018.gada sākumam.

«Live Nation» paziņoja, ka «Lady Gaga» cieš no spēcīgām sāpēm, kas ietekmējušas viņas spēju uzstāties. Dziedātāji atrodas mediķu uzraudzībā, kuri ieteikuši viņai atcelt plānotos koncertus.

«Lady Gaga» pagājušajā nedēļā atcēla koncertu Riodežaneiro un iepriekš šomēnes nepiedalījās šovā Monreālā.

Precīzi fibromialģijas cēloņi nav zināmi, bet tā skar sievietes septiņas reizes biežāk nekā vīriešus. Slimībai raksturīgas ilgstošas, plaši lokalizētas muskuļu un skeleta sāpes, stīvums un izteikts nogurums, iespējamas migrēnas un bezmiegs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu