Basketbolists Kristaps Valters sācis jaunas attiecības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Basketbolists Kristaps Valters jau pavasarī pameta savu trīs bērnu māti Džeinu Ansoni un nu vairs neslēpj savas jaunās attiecības. Par jauno sportista mīļoto kļuvusi Lāsma Jukone.

Jau vasaras sākumā preses izdevumi rakstīja, ka Valteram ir jauna mīlestība, nu beidzot pāris publiskojis kopīgu fotogrāfiju, apstiprinot attiecību faktu.

HAPPY BIRTHDAY ❤️?? @kv_18

A post shared by @lasmajukone on

18.septembrī Kristaps nosvinēja savu trīsdesmit sesto dzimšanas dienu, un tam par godu Lāsma sociālajos tīklos publiskoja kopbildi, to parakstot ar sirsniņu, puķēm un bučas emocijzīmēm.

Kristaps līdz šim paspējis jau divas reizes iestūrēt laulības ostā, pirmajā laulībā pasaulē nācis dēls Valdis un meita Ketija, otrajā laulībā Tabita, Liora un Abigeila, kura ir tikai gadu veca.

Toties Lāsmu reiz saistījušas attiecības ar šovmeni Renāru Zeltiņu un nu viņa jau atrodas pie citas populāras personas sāniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu