Kristaps Porziņģis joprojām nav atradis mīļoto sievieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis jau šonedēļ atgriezīsies ASV, lai turpināju spēlēt NBA kluba Ņujorkas «Knicks» sastāvā. Tas nav vienīgais jaunums, ko paziņojis basketbolists - viņš atzinis, ka joprojām ir brīva vīrieša statusā.

Porziņģis sociālajā vietnē «Instagram» publiskojis ierakstu, kurā faniem sūdzas par to, ka joprojām nav atradis draudzeni, papildinot ierakstu ar emocijzīmīti pār kuras seju rit asara.

Porziņģa sirds joprojām brīva
Porziņģa sirds joprojām brīva Foto: instagram

Jau vēstīts, ka Porziņģis šovasar centies iekarot kādas horvātu modeles sirdi, tomēr neveiksmīgi - 22 gadus vecais sportists pie daiļās modeles publicētā foto pludmales krastā sociālajā vietnē «Instagram» komentārā ierakstīja «emodži» ar sirsniņām acu vietā. Meitene drīz vien pēc tam publiskoja bildi, kurā skūpsta savu mīļoto vīrieti, foto aprakstā horvātu valodā minot, «Kristap Porziņģi, vai tu guli mierīgi?».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu