Meganas Mārklas draugi izdzēš aktrises bildes no saviem sociālo tīklu profiliem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktrises Meganas Mārklas seriāla «Suits» kolēģis Patriks Džejs Adams atzinies, ka viņam, kā arī citiem seriāla kolēģiem, nācies no sociālo tīklu profiliem izdzēst fotogrāfijas, kurās redzama prinča Harija mīļotā.

Patriks izlēmis izdzēst sievietes fotogrāfijas, jo ar foto palīdzību apsveicis Meganu dzimšanas dienā, bet bilde, kurā aktrise skūpsta kolēģi uz vaiga, radījusi tik daudz negāciju, negatīvu komentāru, ka Patriks izlēmis par labu fotogrāfiju izdzēšanai, vēlāk viņš uzzinājis, ka negatīvu komentāru dēļ, tā rīkojušies arī citi kolēģi.

Aktieris atceras, ka, no rīta pieceļoties un sākot lasīt komentārus, sapratis, ka dzīvo pasaulē, kurā nedrīkst publiskot neko saistībā ar Meganu.

Daudzi rakstītāji uzskatīja foto par aktiera izaicinājumu princim Harijam, ka viņš tādā veidā parāda, ka interesējas par Mārklu kā sievieti, ka mēģina iegūt lielāku popularitāti, bet teju neviens fotogrāfiju neuztvēra kā sirsnīgu apsveikumu svētkos.

Ne tikai seriāla kolēģi izdzēsuši fotogrāfijas, kurās redzami kopā ar Meganu, to izdarījusi arī aktrise Abigeila Spensere, tenisiste Serēna Viljamsa un dizainers Miša Pons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu