Mailijas Sairusas mīļotais atbalsta viendzimuma pāru laulības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris nedēļām aktieris Kriss Hemsvorts paziņoja, ka atbalsta viendzimuma pāru laulības, uzskatot, ka mīlestību nav jāiedala dzimumos, nu arī viņa jaunākais brālis, aktieris Liams Hemsvorts, kurš jau labu laiku ir saderinājies ar dziedātāju Mailiju Sairusu, paziņojis, ka ikvienam ir tiesības apprecēt mīļoto cilvēku, neatkarīgi no izredzētā dzimuma.

Liams izlēmis ar sociālo tīklu palīdzību uzrunāt savus tautiešus, jo Austrālijā norisināsies balsojums, kurā iedzīvotājiem būs jālemj - viņi atbalsta viendzimuma pāru laulības vai ne. Pēc iedzīvotāju balsojuma parlamentam būs jāpieņem lēmums.

Aktieris savā portāla «Instagram» kontā ierakstījis, ka netic, ka viendzimuma pāru tiesības uz laulībām būtu vispār jāizvirza šādai balsošanai. Liams uzskata, ka apprecēt mīļoto cilvēku ir katra cilvēka tiesības.

Hemsvorts aicina austrāliešus neignorēt cilvēktiesības, vienlīdzību, un aicina nobalsot PAR viendzimuma pāru laulību legalizāciju.

Arī Liama līgava Mailija Sairusa atbalsta viendzimuma pāru tiesības apprecēties, tāpat dziedātāja izveidojusi fondu «Happy hippie foundation» ar kura starpniecību palīdz LGBT kopienas pusaudžiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu