Daneviča: Ja mans vīrietis brīvdienā grib pavadīt vakaru ar puišiem, man tas nav saprotams

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča, kura redzama kanāla «TV3» seriālā «Svešā seja» un priecēs skatītājus arī seriāla «Ēnu spēles» 3. sezonā, intervijā pastāstījusi, ka viņa ir ļoti prasīga gan pret sevi, gan attiecībās ar ģimeni, draugiem un otro pusīti.

«Man ir drausmīgs raksturs, es pati sevi nevarētu izturēt. Esmu prasīga. Es pieprasu maksimālu aizstāvēšanu, atbalstu, man svarīga ir otra cilvēka klātbūtne. Esmu privātīpašnieciska pret cilvēkiem, kuri ir man līdzās. Es daudz strādāju, tāpēc savās brīvdienās vēlos būt ar otru kopā.

Ja mans vīrietis manā brīvdienā grib pavadīt vakaru ar puišiem, man tas nav saprotams. Protams, viņš var iet, bet es skaidri paudīšu savu attieksmi,» intervijā ar žurnālu «Ieva» pastāstīja Daneviča, piebilstot, ka ne visi ir gatavi tik intensīvām attiecībām. «Bet nav jau arī visiem jābūt, tikai vienam.»

Kā zināms, aktrise ir sākusi attiecības ar kolēģi, Dailes teātra jauno aktieri Niklāvu Kurpnieku.

Teātrim šajā sezonā pievienojās arī aktrises Anete Krasovska un Ieva Florence.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu