Aktrise Robina Raita atzinusies, ka jaunības saglabāšanai veic botoksa injekcijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Holivudā ar plastiskajām operācijām, botoksa injicēšanu aizraujas ne tikai pusmūžā esošās slavenības, bet arī daudzas vēl pirms divdesmit gadu sasniegšanas ir vairākkārt likušās zem skalpeļa. Tāpēc aktrises Robinas Raitas paziņojums, ka viņa mēģina saglabāt jaunību ar botoksu, neizraisa sašutumu, tieši otrādi, cieņu par atzīšanos, jo viņas gadu gājuma aktrises parasti noliedz veiktos uzlabojumus.

Aktrise intervijā paziņojusi, ka nekaunas par to, ka veic šādus uzlabojumus, un iesaka to darīt ikvienai sievietei pēc piecdesmit gadu sasniegšanas, kā nekā ir grūti pieņemt tuvojošos vecumu, bet šādi kosmētiskie uzlabojumi ļauj dāmām izskatīties jaunākām.

Raita veic botoksa injekcijas, lai uzlabotu sejas ovālu, viņa uzsver, ka neinjicē lielu daudzuma botoksa. Tāpat aktrise dievina «Sublime» procedūru, kad cilvēka organismā, pateicoties siltumam, tiek radīts kolagēns.

Tāpat Robina nodarbojas ar sportu, uztur muskuļus tonusā, ievēro diētas, nodarbojas ar jogu un mēģina pieņemt to, ka viņai vairs nekad nebūs divdesmit. Tieši pēc piecdesmit gadu sasniegšanas aktrisei nākas grūti samierināties ar faktu, ka viņa kļūst vecāka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu