Kima Kardašjana: Mana dzīve ir mani bērni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Gandrīz gadu pēc aplaupīšanas Parīzē realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana intervijā atklājusi, kā notikums mainījis viņas dzīvi. Slavenība vēl nav tikusi pāri laupīšanas pārbīlim, emocijām, tāpēc izlēmusi neapmeklēt Parīzē notiekošos modes pasākumus.

Kima daudz uzmanīgāk izvēlas, ko publiskot sociālajos tīklos, kā nekā policija pateikusi zvaigznei, ka viņas fotogrāfijas sociālajos tīklos tikai palīdzējušas zagļiem noskaņoties uz aplaupīšanu un sniegušas informāciju par to, kādas rotaslietas viņa paņēmusi līdzi uz Parīzi.

Pēc laupīšanas, kurā Kima apzinājās, ka viņas dzīve var jebkuru mirkli beigties, slavenība sapratusi, kas ir būtisks dzīvē, un nu bērni, četrus gadus vecā meita un divus gadus vecais dēls, ir prioritātes viņas dzīvē.

Kima paziņo, ka tieši bērni ir vienīgais, par ko viņa patiesi uztraucas un bezgalīgi mīl. Zvaigzne labprātāk pavada mierīgu vakaru mājās, spēlējoties ar bērniem, nevis dodas uz ballītēm.

Viņu interesē viss, kas saistās ar atvašu aktivitātēm, apģērbu, ēšanas paradumiem, talantiem, un maz uztrauc saviesīgi pasākumi.

Kardašjana dodas tikai uz tiem pasākumiem, kurus rīko viņas draugi, tādā veidā tos atbalstot.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu