Andris Kivičs: Principā meitas ir paziņojušas, ka viņām ir skaidrs, ar ko precēsies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātājs Andris Kivičs izdevumam «Vakara Ziņas» pavēstījis, ka viņa abām meitiņām, četrus gadus vecajai Kimai un piecus gadus vecajai Keitijai, ir jau draugi, tātad teorētiski viņam jau ir pirmie znoti.

Kivičs neslēpj, ka meitas tam jau paziņojušas, ar ko apprecēsies, pirmās simpātijas jaunajām dāmām jau radušās bērnudārzā.

Andris arī neslēpj, ka normāli sadzīvos ar meitu znotiem nākotnē, jo, ja bērni apgrozās normālā vidē, tad kretīnus satikt neesot iespējams.

Dziedātājs apzinās, ka vecāki bērniem var sagādāt izglītību, labus apstākļus, bet draugu izvēli un mīlas lietas izkontrolēt nevar, tāpēc jārada laba vide.

Foto: Facebook

Īstās otrās pusītes atrašanu Kivičs pielīdzina loterijai, jo patiesībā jau neko nevarot atrast.

«Esmu simt procenti pārliecināts, ka tā ir loterija. Domā, ka es kaut ko meklēju? Ja jau visi zinātu, kur atrast, tad aizietu un paņemtu. Sēnes varam sameklēt mežā, bet kur varam sameklēt labu sievu?» tā izdevumam stāsta Kivičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu