Halle Berija nenožēlo neko no dzīves laikā piedzīvotā, pat ne neizdevušās laulības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Halle Berija publiskojusi savu jaunības dienu fotogrāfiju un atklājusi, ka savā dzīvē nenožēlo pilnīgi neko; ja viņai būtu vēlreiz jādzīvo, viņa visu darītu tieši tāpat.

Aktrise Halle Berija publiskojusi pusaudžu gadu fotogrāfiju, kuras aprakstā raksta: ja varētu šai jaunajai sievietei dot padomu, pēc kura vadīties dzīvē, viņa ieteiktu darīt visu tieši tāpat kā jau izdarījusi, jo neko dzīvē nenožēlo.

If I could give this young girl some advice... I’d tell her to do it all the same... no regrets. #FBF

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Halle nenožēlo arī savas trīs neizdevušās laulības, ar kurām nu jau iemācījusies sadzīvot, bet izjūt atbildību, kā nekā šķiršanās procesos ir bijuši iesaistīti bērni.

Ikreiz apprecoties Berija domājusi, ka satikusi princi un laulības būs uz mūžu, gluži kā pasakā, nu viņa vairs pasakām netic, tāpēc neplāno vairāk precēties.

Par spīti visām neveiksmēm aktrise neko nemainītu, jo neveiksmes izveidojušas viņu kā personību, iznīcinājušas naivumu, palīdzējušas kļūt stiprākai, spītīgākai, un beigu beigās tieši tas palīdzējis gūt panākumus un attīstīt karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu