Princis Džordžs un princese Šarlote stilīguma ziņā apsteiguši paši savu māti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Hercogiene Keita Midltone dažādos karaliskajos topos vienmēr ir līdera pozīcijās, īpaši, ja runājam par stilīgākajiem karaliskajiem pārstāvjiem. Nu portāla «eBay» izveidotās aptaujas rezultāti parāda, ka hercogienes bērni stilīguma ziņā apsteiguši Keitu.

Pēc portāla «eBay» ekspertu domām tieši princis Džordžs un princese Šarlote modi ietekmē daudz spēcīgāk kā viņu slavenā māte, hercogiene Keita Midltone.

Piemēram, pēc karaliskās ģimenes Kanādas apmeklējuma, kura laikā princis Džordžs bija uzvilcis zilu džemperi, portāla meklētājā vārdu salikums - zils džemperis - parādījās par 200% biežāk kā parasti.

Pēdējo 3 mēnešu laikā portālā nopirkti 1500 apģērba gabali, kuri ir gluži kā prinča Džordža apģērbs un 500 apģērba gabali gluži kā no princeses Šarlotes garderobes, toties kā Keita Midltone vēlējās ģērbties tikai 37 dāmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu