Pat lietus neattur viesus no došanās uz izrādes «Kam no Vilka kundzes bail?» pirmizrādi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

10.oktobrī uz Dailes teātra skatuves atgriezās viena no Latvijas skaistākajām aktrisēm Agnese Zeltiņa, kura spēlē galveno lomu izrādē «Kam no Vilka kundzes bail?». Daudzi teātra mīļi izrādi apmeklēja ar ziediem rokās, kā nekā pirmizrāde ir gluži kā dzimšanas diena!

Ne lietus, ne vējš, ne drēgnais laiks neaizkavēja teātra mākslas baudītājus no ierašanās Dailes teātrī, lai vērotu aktrises Agneses Zeltiņas atgriešanos uz teātra skatuves.

Jaunā izrāde ir īpaša, aktieri tajā spēlē bez biezas grima kārtas un lieliski redzams to dabīgais skaistums. Redzot Agnesi bez grima kārtas daudzi viņas atbalstītāji izteicās, ka aktrisei arī ikdienas dzīvē grims nav nepieciešams!

Izrāde stāsta par Martu un Džordžu, kuri ir laulāts pāris un dzīvē spēlē bīstamas emocionālas spēles. Kad pēc viesībām viņiem uz dzērienu pievienojas otrs precēts pāris, izrādās, ka Martas un Džordža laulība ir uz sabrukuma robežas. Pazemojošos pārmetumos un agresīvā izsmieklā atklājas viss attiecību rūgtums un pieviltās cerības.

Taču nav jau tā, ka Nika un viņa Dārguma laulībā viss būtu ideāli. Pamazām sagraujot pašu izlolotās ilūzijas un atgriežoties pie sāpīgi neērtās realitātes, viņiem visiem kopā jāpārdzīvo šī Valpurģu nakts un eksorcisma rituālā jāizdzen no sevis dziļi slēptie dēmoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu