Kāpēc Rītiņš šogad nesvinēs dzimšanas dienu?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Populārais pavārs, Slow - food kustības aizsācējs Mārtiņš Rītiņš šogad 19.10. sagaidīs savu 68. dzimšanas dienu, tomēr viņš uzsver, ka nedrīkst šogad organizēt balli!

Kā raksta Brīvdienu žurnāls «Vakara Ziņas» Rītiņam esot nopietns iemesls, kāpēc balle tiekot atlikta: «Šoreiz nemaz nedrīkstu svinēties, jo nākamajā dienā pēc manas dzimšanas dienas gatavosim Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijai labdarības vakariņas Valmieras teātra bārā, tādēļ man ir jābūt uz strīpas. Arī savos svētkos maltītes es gatavoju pats.»

Tāpat izdevumam Rītiņš atzīst, ka šobrīd dzīvo daudz vieglāku dzīvi: «Tagad man ir krietni vieglāka dzīve, jo esmu veģetārietis, kas ir daudz vienkāršāk, jo man nav jādomā par to, ko tas zvērs ir ēdis un no kurienes viņš nācis, un kā ir aizgājis no dzīves. Man ir jauns dzīvesveids. Ikdienā no savas ēdienkartes esmu izslēdzis arī zivis. Mājās gatavoju tikai veģetāru ēdienu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu