Rajeckas meita radījusi mūzikas video grupai «Četri vienā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pašmāju talantīgās un tautā mīlētās dziedātājas Olgas Rajeckas (55) meita Marija Migliniece savu dzīvi saista ar video un teātra režiju. Viņas pēdējais veikums ir grupas «Četri vienā» mūzikas videoklips dziesmai «Nepateiktie vārdi».

Grupa «Četri vienā», kuri savu pirmo atpazīstamību ieguva, uzvarot jauno talantu konkursā «SuperMikrofons», līdz šim jau realizējuši divas dziesmas - «Glezna» un «Nokāpt lejā».

Šo dziesmu autore ir grupas līdere Ilze Rijniece, kura ir arī jaunās dziesmas «Nepateiktie vārdi» mūzikas un vārdu autore.

Dziesmas ierakstu šoreiz grupa uzticēja «Do Studija» producentiem Rolandam Sīpolam un Mārtiņam Lejam, kuri pazīstami arī kā dziedātājas Martas Ritovas jaunākā albuma producenti.

Divām iepriekšējām dziesmām dažādu apstākļu dēļ neizdevās nofilmēt video, taču šoreiz grupai talkā nāca Migliniece, kura, nežēlojot laiku un idejas, ar entuziasmu ķērās pie videoklipa izveidošanas kopā ar operatoru Oskaru Upenieku un asistentu Raiti Lapānu. Montēja pati Marija, talkā aicinot Raiti un Elvīru Blumfeldu. To visu producēt palīdzēja Ilze Rijniece un Lilita Pudule.

Grupas debijas albumu kompānija «Mikrofona ieraksti» plāno izdot nākamā gada pavasarī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu