Keitija Holmsa nošņāpusi savas skaistās cirtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/ Vida Press

38 gadus vecā amerikāņu aktrise Keitija Holmsa oktobra vidū iemūžināta jau pavisam citādākā izskatā – paparaci Losandželosas lidostā ievērojuši, ka skaistule šķīrusies no garajiem matiem.

Mēģinot palikt nepamanīta, Holmsa bija uzvilkusi lielu cepuri un saulesbrilles, tērpjoties neuzkrītošā apģērbā – džinsu biksēs un baltā džemperī ar melnām svītrām.

Šī nav pirmā reize, kad aktrise izvēlējusies kardināli mainīt savu frizūru. Ar šādu matu sakārtojumu viņa lepojās arī 2008. gadā, kad vēl bija kopā ar vīru Tomu Krūzu.

Kā zināms, pāra laulība tika šķirta 2012. gada augustā. Pašlaik Holmsa tiekas ar aktieri Džeimiju Foksu – ASV mediji septembrī ziņoja, ka abi ir kopā jau no 2013. gada, taču nedrīkstēja attiecības padarīt publiskas Krūza un Holmsas laulības līguma nosacījumu dēļ.

Aktrise nesen beidza filmēties kinolentēs «Oceans Eight» («Oušena astoņnieks») un «The Doorman», kuras kino ekrānos parādīsies 2018. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu