Garnadži no Meraijas Kerijas mājas iznesuši aksesuārus $50 tūkstošu vērtībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Naktī no 11. uz 12. oktobri apzagta amerikāņu dziedātājas Meraijas Kerijas (47) māja Losandželosā, ASV Kalifornijas štatā. Garnadžu guvums – kopumā 50 tūkstošus dolāru vērtas dizaineru saulesbrilles un rokassomiņas, ziņo «Page Six».

Tabloīds «TMZ» informē, ka, iespējams, zagļi mājā iekļuva pa logu vai durvīm kādā no ēkas augšējiem stāviem, jo pagalmā tika atrastas trepes. Tiek uzskatīts, ka ielaušanās laikā paņemtas vien 10 lietas.

Ielaušanās laikā Kerija atradās Ņujorkā kopā ar savu bijušo vīru Niku Kanonu (Nick Cannon) un abu sešus gadus vecajiem dvīņiem Maroku (Moroccan) un Monro (Monroe).

Šogad zagļi uzdarbojušies arī Džeisona Derulo, Skota Disika, Kendalas Dženeres, Alanisas Morisetes, Deivida Speida un Emmijas Rosumas Losandželosas rezidencēs.

Kā zināms, aizvadītajā mēnesī dziedātāja izrādīja savu Ņujorkas mājokli «Vogue», ļaujot iemūžināt viņas milzīgo garderobi un aksesuāru kolekciju - Kerija pat ļāva ielūkoties viņas seksīgās apakšveļas istabā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu