Sieva par Paukštello nonākšanu reanimācijā: Situācija bija nopietna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Paula Čurkste

Piektdien, 13. oktobrī, dziedošais aktieris Jānis Paukštello (66) pirms izrādes Rēzeknē, koncertzālē «Gors», tika nogādāts Gaiļezera slimnīcā, kur mediķi viņu steidzami ievietoja reanimācijas nodaļā – jau nākamajā nedēļā viņam tika atļauts uzsākt ārstēšanos mājās, ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

«Situācija bija nopietna, jo, tā kā Jānim ļoti sāpēja mugura, viņš bija iedzēris papildu devu pretsāpju tablešu. Droši vien vainīgs bija stress... Rezultātā - kuņģa čūlas plīsums, bet varēja notikt nopietna asins saindēšanās. [..] Jānis jau pats vāra sev putriņas, sautē dārzeņus, pamazām atgūst spēkus,» izdevumam atklāja mākslinieka sieva Elīna.

Kā jau ziņots, lai nepieviltu skatītājus, kuri bija iegādājušies biļetes uz 15. un 16. oktobra izrādēm, Paukštello lomu pārņēma Juris Kalniņš, bet Kalniņa tēla lomā iejutās Juris Strenga. Arī pašlaik Paukštello lomu viņa vietā turpina atveidot kolēģi.

Izrādē galvenajās lomās redzami Aija Dzērve, Sarmīte Rubule, Olga Dreģe, Katrīne Pasternaka, Juris Kalniņš, Mārcis Maņjakovs, Juris Frinbergs, Indra Briķe, Madara Botmane, Valdis Liepiņš, Andris Bērziņš u.c.

Kā zināms, šī nav pirmā reize 2017. gadā, kad aktiera veselība krasi pasliktinājās. Jūnija sākumā kādā no Rīgas parkiem aktieris piedzīvoja mikroinsultu – viņu atrada garāmgājēji un uz notikuma vietu izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu