Meraijas Kerijas bijušais attiecības ar mākslinieci sauc par savu lielāko kļūdu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Par spīti dziedātājas Meraijas Kerijas svara pieaugumam, svara zaudēšanai, romāniem, dažādiem dīvas cienīgiem momentiem, tas viss netraucē presei arvien no jauna atgriezties pie Kerijas bijušajām attiecībām ar miljonāru Džeimsu Pakeru.

Džeimss Pakers, kā jau īsts džentlmenis, teju gadu neizteicās par savām attiecībām ar slaveno dziedātāju, bet pirms pāris dienām tomēr izlēma komentēt šo savu dzīves posmu.

Attiecības ar Meraiju Džeimss sauc par savu dzīves lielāko kļūdu, kuru pieļāvis tikai tāpēc, ka viņa uzņēmums izjutis finansiālas problēmas un bēgot no problēmām viņš uzsācis attiecības.

Bijušos mīlniekus iepazīstinājis Pakera biznesa partneris un miljonārs uzreiz aizrāvies ar dziedātājas grezno dzīves stilu, apkārt valdošo jautrību, viegluma sajūtu, mīļumu un skaistumu.

Meraija un Pakers bija kopā pusotru gadu un gatavojās pat apprecēties, nu uzņēmējs sevi velta biznesam, bet Meraija ir attiecībās ar dejotāju Braienu Tanuku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu