Teilore Svifta pārsteidz fanus, pārtopot par kiborgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pasaulslavenā popzvaigzne Teilore Svifta 26. oktobrī laida klajā mūzikas videoklipu dziesmai «...Ready For It?», jau nedēļas sākumā kārdinot fanus ar dažiem tā kadriem sociālajos tīklos.

27 gadus vecā skaistule jaunajā video atkal rada tumšāku noskaņu, nekā pieraduši viņas sekotāji – tajā Svifta redzama kā ļauns robots, kurš dodas aplūkot viņas iesprostoto oriģinālu, kas apveltīts ar dažādām superspējām.

Iespaidīgā mūzikas video režisors ir Džozefs Kāns (Joseph Kahn), kurš strādājis arī pie nesen iznākušā «grāvēja» «Blade Runner 2049» («Pa asmeni skrejošais»).

«...Ready For It?» ir jau otrais dziedātājas mūzikas video dziesmām no 10. novembrī gaidāmā albuma, kam dots nosaukums «Reputation» (tiešā tulkojumā no angļu valodas - «reputācija»).

Daudzi fani uzskata, ka dziesma ir par viņas pašreizējo mīļoto vīrieti, 26 gadus veco britu aktieri Džo Alinu (Joe Alwyn).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu