Elīna Maligina par dzīvi Austrijā: Nemaz tik sūri nav

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Māksliniece un bijusī Dailes teātra aktrise Elīna Maligina (Dzelme) sociālajā vietnē «Instagram» dalījusies ar vienu no saviem pirmajiem «selfiem» un raksta, ka viņai nemaz tik sūri neiet pēc tam, kad medijus pāršalca ziņa par viņas un uzņēmēja Valērija Maligina iespējamo šķiršanos.

«Labrīt, nu protams to es saku sev, uzņemot kārtējo, tik nesen praktizēt sākto selfiju. Ārā ir skaists laiks un nemaz tik sūri nav, ja paskatās apkārt, samīļo mazo cilvēku, kas kā pirts lapa pieķēries manai bikšu starai - dēļ tā vien ir vērts dzīvot,» publiskotā foto aprakstā raksta Miligina.

Kā vēstīts iepriekš, viņa ar meitu Hannu, kura nāca pasaulē laikā, kad Maligina bija precējusies ar Dailes teātra māksliniecisko vadītāju Dž.Dž.Džilindžeru, dzīvo Vīnē, Austrijā.

Septembra sākumā medijus pāršalca ziņa, ka Valērijs sitis savu sievu Elīnu. «Tā visa ir patiesība. Tas ir kaut kas briesmīgs, tam grūti noticēt, neatzīstu šādu lietu ķidāšanu presē, jo presē rakstītajam bieži vien ar patiesību nav nekāda sakara. Tiem, kas par mani uztraucas, varu teikt, ka nu ar manu fizisko veselību viss ir kārtībā, vairāk par savu dzīvību nebaidos. Emocionāli esmu spēcīga personība un tikšu pāri šim nodarījumam, šai nodevībai. Nekādi citi komentāri no manas puses nesekos,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» sacīja Elīna.

«No Latvijas aizbraucu ar vienu koferi un meitu,» izdevumam «Kas Jauns» oktobra sākumā atklāja Elīna. Vaicājot, vai tas nozīmē jaunas dzīves sākumu, māksliniece atbildējusi «100% jā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu