59 gadus vecais Aleks Boldvins ar sievu ir ceturtā bērniņa gaidībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Teju 60 gadus vecais amerikāņu aktieris Aleks Boldvins ar sievu Hilariju (33) piektdien, 3. novembrī, paziņoja, ka ir ceturtā kopīgā bērna gaidībās, bet sestdien atklāja arī dzimumu – jaunais ģimenes loceklis būs puisītis.

Gaidāmā bērniņa dzimums tika paziņots ar kūku, kuras iekšpuse bija zila. «Jūs zināt, ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka jūs sagaida daudz fizisku aktivitāšu,» publiskotajā video, pasniedzot krāsaino un trekno gardumu bērniem, sacīja Boldvina.

Pāris salaulājās 2012. gadā un kopā audzina trīs bērnus – Karmenu (4), Rafaelu (2) un Leonardo (1). Alekam ir arī 22 gadus veca meita Īrija (Ireland) no bijušās sievas un ekrāna partneres Kimas Beisingeres.

Kā zināms, Boldvins pasaulē pašlaik vislabāk pazīstams ar dalību amerikāņu vakara izklaides raidījumā «Saturday Night Live», kur regulāri atveido ASV prezidentu Donaldu Trampu. Viņš savas karjeras laikā piedalījies arī filmās, piemēram, «Beetlejuice» («Bītldžūss»), «Aviator» («Aviators»), «To Rome with Love» («Romai – ar mīlestību»), «It's Complicated» («Viss ir sarežģīti»), «Rock of Ages» («Mūžīgi roks») un «The Boss Baby» («Bēbis boss»).

It’s another magic cake...

A post shared by Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu