Kristīne Šomase priecē fanus ar muzikāliem jaunumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kristīne Šomase, dziedātājas Lienes Šomases māsa, pēc vasarā izdotās solo albuma tituldziesmas «Saki, saki» novembra sākumā laidusi klajā otro singlu - «Pāri visam».

Dziesmas «Pāri visam» mūzikas autors ir Gaitis Lazdāns, bet tekstu sarakstījis Mārtiņš Taranda, kurš piedalījies arī šova «X Faktors» atlasē. Dziesmas video filmēja Kaspars Dvinskis jeb DJ Dween.

«Kad Gaitis šo dziesmu man deva klausīties, teicu, ka es šo gribu ieziedāt, bet tajā brīdi tik lielu uzmanību tekstam nepievērsu. Bet tagad es saprotu, ka šajā dziesma ir daļa manis, manas sirds sajūtas, atmiņas, ticība un cerība tam, ka mīlestība spēj uzvarēt visu,» jauno dziesmu komentē māksliniece.

Kā zināms, Šomasi kā dziedātāju sabiedrība iepazina televīzijas šovā «Okartes Skatuve». Piedalījusies neskaitāmos konkursos, kādu laiku ieturējusi muzikālo pauzi, viņa ir atgriezusies, lai piepildītu savu sapni par pirmo solo albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu