Blogeris Barišņikovs cerējis iegūt jauno «iPhone», izmantojot savu popularitāti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kopš novembra sākuma Latvijas veikalu plauktos parādījies jaunais viedtālrunis «iPhoneX», kuru iekāro ne viens vien moderno tehnoloģiju piekritējs, tai skaitā, androgīnais modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs. Diemžēl viņa centieni iegūt jauno viedtālruni nav bijuši sekmīgi.

Sociālajā vietnē «Twitter» blogeris raksta: «Diemžēl pie Lattelecom viss nekļūst iespējams».

Uzņēmums viesis skaidrību, paskaidrojot: «Lai arī apzināmies jūsu popularitāti sociālajos tīklos, tomēr jūsu lūgums piešķirt jums jauno iPhoneX ārpus rindas būtu negodīgs pret citiem klientiem, kuri jau gaida rindā un pieteikušies pirms jums.»

Barišņikovs, atsaucoties uz uzņēmuma reklāmas saukli, ticis tik ļoti aizvanots, ka atbildējis: «Šīs iemesls nav pietiekams priekš manis... ar jums viss nav iespējams.»

Jaroslava ieraksts sociālajos tīklos izsaucis pamatīgu vētru - cits atbalsta uzņēmuma nostāju, savukārt Barišņikova draugi vietnē «Twitter» aizstāv blogeri un viņa centienus iegūt kāroto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu