Goran Gora atklāj, cik ļoti viņa dzīvi izmainījusi abu bērnu piedzimšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Dziedātājs un Imanta Ziedoņa muzeja radošais direktors Goran Gora jeb Jānis Upmanis-Holšteins sarunā ar radio pieci.lv atklāja, ka pēc bērnu laišanas pasaulē ar sievu, «Astro’n’out» solisti Māru, viņa dzīve krasi mainījusies – uz labo pusi.

«Brīdī, kad piedzima Ronja, tad pēkšņi sajutu tādu... es pat nevarētu pateikt vai tā ir sajūta, apziņa vai atklāsme, ka man ir atņemta iespēja būt vienam. Ja diviem pieaugušiem cilvēkiem visādi reizēm dzīvē gadās, tad, kad piedzimst bērns, tu saproti, ka viss - tu līdz mūža galam vairs nebūsi viens pats. [..]

Ir ārkārtīgi daudz emociju, kuras nezināju, ka manī mīt. Reizēm arī tādas dīvainas dusmas. [..] Visu izdarīju, nu ko tu vēl daries. Tajā pašā laikā bērni ir brīnišķīgi skolotāji. Viņi patiešām mani audzina. Viņi audzina manī jaunas rakstura šķautnes. Un es pieļauju, ka varbūt arī bērnu dēļ es jūtos mierīgāks par dzīvi,» intervijā ar raidījuma vadītāju Kristīni Komarovsku atklāja mūziķis.

Kā zināms, pāra pirmais bērns Ronja piedzima 2014. gada 12. aprīlī, bet bet 2016. gada 11. septembrī pasaulē nāca Ezra Klāvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu