Lauris Reiniks nesaprašanā par pasākumu: mani grib gaidīt vai glaudīt?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Lauris Reiniks sociālajā tīklā «Instagram» dalījies ar kādu īpatnēju pasākuma organizētāja atsūtītu ziņu, kurā dziedātājs tiek aicināts uzstāties «spirta gada balvā» ar divām dziesmām - «Es skrienu» un kādu hitu par «apliecinošu pozitīvu tēmu».

«Mans šodienas prieks. Menedžeris pārsūtīja. Gribētu redzēt iepriekšējā gada laureātu bildes. Pats gan netikšu, bet lai šogad uzvar stiprākie un izturīgākie! Un vai mani grib gaidīt vai glaudīt?» ekrānuzņēmumu komentē Reiniks.

«Galvenais jau, lai vārds un uzvārds pareizi uzrakstīts,» joko kāds no dziedātāja faniem.

Kā jau ziņots, Reiniks ir devies koncerttūrē «Es domāšu par tevi», apceļojot Latvijas pilsētas un izpildot klausītāju iemīļotākās dziesmas.

Neskatoties uz grandiozo vērienu, Lauris Reiniks katru koncertu vēlas padarīt īpašu un personīgu: «Mani klausītāji jau zina, ka mani koncerti ir kā mazs randiņš, jo es mīlu kontaktēties un runāt ar savu publiku. Man būs lielisks mūziķu sastāvs, par ko es ļoti priecājos.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu