Jau otrā aktrise apsūdz aktieri Edu Vestviku izvarošanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Seriāla «Intrigante» zvaigznes Eda Vestvika nepatikšanas ne tuvu nebeidzas, kārtējā aktrise apsūdzējusi aktieri izvarošanā. Šoreiz ar šādu paziņojumu klajā nākusi bijusī aktrise Orēlija Unija, kura atklāja, ka Eds pirms trīs gadiem viņu izvarojis.

Orēlija stāsta, ka 2014.gadā, kopā ar draudzeni, ieradusies aktiera mājā uz ballīti, vēlāk naktī, kad viesi sev atvēlētajās istabās gulējuši, aktieris to piespiedis nodarboties ar seksu.

Slavenība ielavījies sievietes istabā, sagaidījis, kad viņa iznāk no dušas, iegrūdis to gultā un izvarojis. Tā kā Unija ir ļoti maza auguma un ļoti smalka dāma, viņa nespēja ne pretoties, ne mēģināt tikt vaļā no Eda skavām.

Pēc izvarošanas Vestviks atdevis sievietei viņas mobilo telefonu un viņa ieraudzījusi ziņas no draudzenes, kuru Eds bija izmetis no dzīvokļa, lai viņa netraucētu vakara izklaidēm.

Pēc izvarošanas sieviete izlēma nekļūt ar aktrisi, saprot, cik bīstams un «netīrs» ir šovbizness.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu