Marta Grigale pirms debijas albuma izdošanas atpūšas Londonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/marta_grigale/

Dziedātāja Marta Grigale pirms 22. novembrī paredzētās debijas albuma izdošanas bija devusies atpūtā uz Anglijas galvaspilsētu Londonu.

Skaistās balss īpašniece atvaļinājumā apmeklēja Teita galeriju, Nacionālo galeriju, Boro tirgu, grupas «Oh Wonder» koncertu, kā arī pastaigājusies gar Temzu, kura plūst cauri pilsētai.

Viņa sociālajos tīklos atklāja, ka Londonā naktsmājas meklējusi ar starptautisko mājokļu iznomāšanas portālu «airbnb», izvēloties apmesties pie saimnieka Tonija, kurš nu jau kļuvis par ģimenes draugu.

«Viesoties pie kāda mājās un sadraudzēties ir daudz, daudz foršāk un vērtīgāk nekā par to pašu cenu palikt bezpersoniskā un ne pārāk labā viesnīcā,» sociālajā tīklā «Instagram» rakstīja Grigale.

Forever in love with you, London ?

A post shared by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on

Day in London without a plan ✔️ Iet, kur acis rāda. #tatebritain

A post shared by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on

?

A post shared by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on

Pretty things at Borough Market. ? Šos jau mājās nevedīs, bet glīti tak.

A post shared by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on

Kā zināms, dziedātāja oktobrī laida klajā priekšvēstnesi no gaidāmā albuma, tituldziesmu «Pai Pai».

Grigale pati ir gan šī singla, gan visa gaidāmā mini albuma mūzikas un vārdu autore, bet producents – labi zināmais mūziķis un šova «X Faktors» tiesnesis Reinis Sējāns.

«Tajā esmu sevi izaicinājusi uzdrīkstēties, būt drosmīgai, būt pieaugušai. Jā, nosaukums šķiet maigs un nevainīgs, bet patiesībā runa ir par kaut ko pavisam citu,» par jauno singlu stāstīja mūziķe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu