Rebela Vilsone atklāj, ka viņai seksuāli uzmācies gan kolēģis, gan režisors

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrāļu aktrise Rebela Vilsone (Rebel Wilson) sociālajā tīklā «Twitter» vairāku tvītu sērijā pastāstīja saviem sekotājiem par divām reizēm, kad viņai seksuāli uzmākušies divi kino industrijā strādājoši vīrieši.

Pirmais incidents noticis ar kādu aktieri, kurš atradies varas pozīcijā. Viņš Vilsonei lūdzis veikt kādu piedauzīgu aktu, taču viņa atteikusies. 37 gadus vecā aktrise pastāstīja, ka telpā atradušies arī vīrieša draugi, kuri filmējuši notiekošo.

Pēc tam, kad Vilsone par notikušo pastāstījusi filmu studijai, viņa saņēmusi draudus no aktiera pārstāvjiem.

Otrajā viņas piedzīvotajā seksuālās uzmākšanās gadījumā iesaistīts viens no veiksmīgākajiem Holivudas režisoriem, kurš bija uzaicinājis Rebelu uz savu viesnīcas numuriņu. Aktrisei izdevies no turienes aizbēgt, pateicoties viņa sievai, kura zvanījusi, lai apspriestu režisora neuzticību.

«Ja es būšu lieciniece šāda veida rīcībai, kas vērsta gan pret mani, gan citiem, es vairs nebūšu pieklājīga,» pavēstīja Vilsone.

Kā zināms, pēdējo nedēļu laikā arvien vairāk seksuālās vardarbības upuru izvēlas neklusēt - daudz sieviešu šāda veida noziegumos apsūdzējušas režisoru Hārviju Vainstīnu, komiķi Luiju C. K, kā arī aktieri Stīvenu Sīgalu. Savukārt vairāki vīrieši cietuši no aktiera Kevija Speisija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu