Ar ko romantiskās attiecībās ir aktrise Ambera Hērda?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Pēc šķiršanās no aktiera Džonija Depa aktrises Amberas Hērdas privātā dzīve teju katru nedēļu tiek aprunāta dažādos preses izdevumos, ikvienu interesē, kurš būs nākamais, ko zvaigzne izvēlēsies par savu otro pusīti. Zināms, ka romāns ar miljonāru Īlonu Masku pēc nepilna gada beidzies un nu Ambera atgriezusies bijušās mīļotās, mākslinieces Tasijas Van Rī apskāvienos.

Hērdas atgriešanās bijušās apskāvienos nevienu vairāk nešokē, jo tieši Tasijas apskāvieni ir tie, kuros Hērda meklē mierinājumu vienmēr, kad viņai neizdodas attiecības ar vīriešiem.

Šoreiz dāmas pieķertas pastaigājamies pa Ņujorku, sākumā sievietes strīdējušās, vēlāk pastaigājušās turot viena otras roku. Tāpat Ambera vairākkārt redzēta vakarā ieejam un tikai nākamajā dienā izejam no mākslinieces dzīvokļa.

2008.gadā sievietes uzsāka savas attiecības un pēc pāris mēnešiem reģistrēja savu savienību, bet Hērdai uzsākot attiecības ar Depu dāmas izšķīrās. Tiesa gan māksliniece tā arī nav šķīrusies no tetovējuma, kurš tapis par godu Hērdai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu