Grupas «Spice girls» dalībnieces izlēmušas apvienoties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Slavenā meiteņu grupa «Spice girls» izjuka 2000.gadā, tam sekoja trīs mēģinājumi atkal apvienoties, bet visi cieta neveiksmi. Pagājušajā gadā, īpašā koncertā, izdevās apvienoties vien trim grupas dalībniecēm – Džerijai, Melai B un Emmai, toties Mela C un Viktorija bija kategoriski pret apvienošanos.

Ja ieklausās Anglijas preses teiktajam, pastāv reāla iespēja, ka grupa apvienosies un šoreiz iniciatore ir neviena cita kā Mela C.

Kā raksta izdevums «The Sun», pārrunas ar grupas dalībniecēm par apvienošanos ilgst kopš vasaras un pagaidām visas dalībnieces piekrīt gan jauna albuma ierakstīšanai, gan dokumentālās filmas uzņemšanai.

Ikvienam ir šoks, ka Viktorija Bekhema piekritusi apvienošanās idejai, viņa vienmēr bijusi pret šādu iespēju un vairakkārt presē izteikusies, ka nekad nedomā atsākt dziedāt.

Sievietēm tuvu stāvoša persona presei pavēstījusi, ka daudzas lietas sieviešu attieksmē vienai pret otru mainījušās pēc Džerijas dēla dzimšanas un pēc Melas B paziņojuma par šķiršanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu