Ainārs Ančevskis atklāj, ka kolēģi uz skatuves kāpuši arī ar lauztām ribām un kājām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis (41) intervijā ar pieci.lv pastāstīja, ka ne tikai pats, bet arī kolēģi sevi nežēlo – viņuprāt, izrādi atcelt nedrīkst.

«Īsti laikam tas bacilis līdz skatuvei neatnāk, viņš dzīvo kulisēs, ģērbtuvēs, foajē, vienalga, kur, bet uz skatuves nē. Man ļoti patika, kā teica mūsu kolēģis Uldis Dumpis, kad ienācām teātrī: «Aktieris uz izrādi var neatnākt tikai tad, kad ir pats savās bērēs.» Skarbi.

Bet jā, ir kolēģi, kas ir spēlējuši ar lauztām ribām, lauztām kājām. [..] Man trakākais bijis, kad spēlēju «Sapnis par Brodveju», man toreiz bija kādi 39,2 [temperatūra]. Es to izrādi īsti neatceros, bet saka, ka esot bijis, esot dejojis un dziedājis,» sarunā ar Kristīni Komarovsku atklāja aktieris.

Ančevskis pieturoties pie viedokļa, ka daudziem brauciens uz teātri ir vesels pasākums – ja izrādi negaidīti atceļ, diez vai šim cilvēkam paliks labs iespaids par teātri un vēlme atgriezties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu