Intars Rešetins sāk atsacīties no sociālo tīklu lietošanas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Dailes teātra aktieris Intars Rešetins (37) paziņojis, ka jau atteicies no sociālā tīkla «Facebook» lietošanas, un plāno pamest arī citas platformas.

«Atvadījos no FB [Facebook], ziniet, ir baigi ok, domāju, drīz pametīšu arī čivinātavu [Twitter]. Mazās «muļķībiņas» ievietošu savā «Instagram» profilā,» tā aktieris.

Kā solīts, Rešetins aktīvi sācis publiskot fotogrāfijas un video «Instagram», ļaujot nedaudz ieskatīties arī jaunās režisora Andreja Ēķa kinolentes «Blēži» filmēšanā, kurā viņš būs redzams vienā no galvenajām lomām.

#actor #actorslife #shooting #Blēži #Ēķis

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

#actor #actorslife #shooting #Blēži #Ēķis #kinono8.03.2018

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Filma stāstīs par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, režisora-amatiera un ietekmīgas biznesa lēdijas mīlas četrstūri.

«Pasaulē visi labie stāsti ir par mīlestību – gan traģiskie, gan smieklīgie, jo cilvēki vēlas mīlēt un būt mīlēti. Tā dēļ viņi ir gatavi uz visu – arī blēdīties. Man interesē cilvēku raksturi un to izpausmes. Mēs kaislīgas attiecības iemetīsim jautrās un negaidītās situācijās, ļausimies improvizācijai un mūzikai un skatīsimies, kas no tā visa sanāks. Mūsu mērķis ir ieraudzīt smaidošus skatītājus, kuri, nākot ārā no kinoteātra, vēl gardi nosmejas un saka – tik traki jau nu dzīvē nav, bet padomā- vispār jau ir gan,» stāsta Andrejs Ēķis.

Galvenajās lomās - Intars Rešetins, Rēzija Kalniņa, Ieva Florence, Ralfs Eilands, Leonarda Ķestere, Ivo Martinsons, Jurģis Spulenieks, Sandis Pēcis u.c. Filmas tērpus veido atraktīvais kostīmu mākslinieks Dāvids.

Uz kinoekrāniem visā Latvijā «Blēži» nonāks 2018. gada 8. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu