Armands Tripāns brīvdienas saulainajā Spānijā pavada, spēlējot golfu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

TV seja Armands Tripāns drēgno Latvijas rudeni nomainījis pret Spāniju, un atvaļinājumā aktīvi nododas savam hobijam - golfa spēlēšanai.

Viņš jau paspējis izmēģināt vairākus golfa laukumus, no kuriem paveras īpaši gleznains skats – zilas debesis, zaļa zāle, kalni un Vidusjūra.

«Ko tur daudz - es mīlu šo spēli!» savus piedzīvojumus komentē atraktīvais raidījumu un pasākumu vadītājs.

Alferini golfa laukums. Sākot no pirmās līdz pēdējai bedrei, šis laukums ir fantastisks dabas un cilvēka veidots mākslas darbs. Kalnu un ieleju ieskautas bedrītes, žiletes ātruma grīni un pāri visam neticības sajūta - cik te ir skaisti! Bildē ir pēdējās bedres izsitiena vieta. Bumbiņai ir jāpiezemējas laukumā pa labi. Attālums līdz bedrītei 415m, bet uz aci 1km. Ja labi ieskatās foto, tad tālumā redz Gibraltāru, dzīve viņš ir rokas stiepien attālumā. Ko tur daudz - es mīlu šo spēli! #tvpresenter #sportastudija #tvhost #live #latvia #latviantelevision #tvpresenter #sportprogramm #educating #olympichost #documentary #baltic #journalism #sportjournalist #tvcameraman #inspiration #workmotivation #travel #foodtravel #photoshoot #mensfashion #entertainment #golfs #eccogolf #eccolatvia #spaingolf #ecco #eccoshoes #golfpractice #golfgod

A post shared by Armands Tripāns (@armandstripans) on

Savukārt Latvijā Tripāns golfu spēlē vienā no skaistākajām vietām Rīgā – laukumā pašā Ķīšezera krastā.

Spēlējot golfu, skaisums ir visapkārt!

A post shared by Armands Tripāns (@armandstripans) on

Kā zināms, viņš Latvijas Televizijā vada raidījumu «Sporta studija». Tripāns sociālajos tīklos novembrī saviem sekotājiem atklāja, ka televīzijas ekrānos februārī būs redzams arī raidījumā par Dienvidkoreju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu