Kima Kardašjana atklāj gaidāmā bērniņa dzimumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Sabiedrības dāma un realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» zvaigzne Kima Kardašjana, kura oktobra sākumā apstiprināja, ka drīzumā kļūs par trešā bērna māmiņu, atklājusi gaidāmā mazuļa dzimumu.

Kardašjana, viesojoties sarunu šovā «Ellen» pastāstīja, ka viņas trešo bērniņu iznēsā surogātmāte. Stāstot par pagājušajā nedēļas nogalē notikušo «Baby shower» jeb ballīti par godu gaidāmajam bērniņam, viņa nejauši atklājusi, ka viņas un Kanje Vesta ģimenē ienāks meitiņa.

«Manai meitai [Nortai Vestai - red. piez.] šķiet, ka viņa ir ļoti viltīga. Ballīte par godu mazulim tika radīta tāpēc, lai viņa saprastu, ka kaut kas tuvojas. Viesi nesa dažādas dāvanas un rotaļlietas, un Norta tās nākamajā dienā atvēra, paziņojot: Mammu, tā kā mazā māsiņa vēl nav šeit, man šķiet, ka visām rotaļlietām būtu jāatrodas manā istabā, lai parūpētos, ka ar tām nekas slikts nenotiks,» sarunu šova vadītājai Elenai Dedženeresai pastāstīja Kardašjana, atklājot trešā bērniņa dzimumu.

Pāris jau ir vecāki Nortai Vestai (4) un Seintam Vestam (1).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu