«Caur ērkšķiem uz…» dalībnieces Rīgas centrā maina bučas pret ziedojumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 16. novembrī, pie telekanāla «STV Pirmā!» skatītājiem nonāks jaunākā sociālā raidījuma «Caur ērkšķiem uz…» sērija, kurā dalībnieces, izveidojot savas komandas un , īstenos ziedojumu vākšanas kampaņu labdarībai, turklāt «taktiku» atstājot pašu dāmu ziņā.

Liekot lietā radošo izdomu, meitenes izvēlēsies krasi atšķirīgas pieejas – Kristas komanda kļūs par pankiem un apmaiņā pret ziedojumiem piedāvās cilvēkiem nofotografēties ar krāšņām grebenēm rotātajām dāmām, bet otra komanda izvēlēsies krietni sievišķīgāku stratēģiju, katram ziedotājam piesolot pa bučai.

Vēlāk savāktie ziedojumi tiks nogādāti to adresātiem – biedrības «Svētā Jāņa palīdzība» Dienas aprūpes centram un Sociālās aprūpes un rehabilitācijas centram «Ezerkrasti», kur meitenes pavadīs sirsnīgu pēcpusdienu kopā ar centru iemītniekiem.

«Ir īsts gandarījums, ka esi palīdzējis. Tu nepadomā par sevi, bet patiešām reāli esi palīdzējis cilvēkiem. Man ļoti patika. Esmu lepna gan par sevi, gan par savu komandu,» pēc «Ezerkrastu» apmeklējuma atzina Laura.

Bez šī uzdevuma dalībnieces tiksies ar psiholoģi Lilitu Siliņu, ģimenes tiesību juristi Ievu Branti un citiem profesionāļiem, kuri palīdzēs stiprināt sieviešu personību, noslēgt «rēķinus» ar pagātni un piedot pāridarītājiem,

Tāpat emocionālu pārsteigumu piedzīvos Laima, pie kuras viesosies viņas jaunākā māsa, bet Lauru gaidīs tikšanās ar viņas bērniem. Mazuļi kādu brīdi ciemosies Ādažu mājā, un šo faktu jo īpaši sakāpināti uztvers Krista un Daiga, kuras neslēps, ka bērnu klātbūtne saistās ar atmiņām par viņu pašu atvasēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu