Sāra Džesika Pārkere Maskavas ceļmalā pozē pie «Volgas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/sarahjessicaparker/

Amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere 15. novembrī ielidoja Domoģedovas lidostā, lai Krievijas galvaspilsētā Maskavā prezentētu savas smaržas.

Krievijas tirgū tagad ir nonākušas aktrises smaržas «Stash», kā arī īpaši šai valstij paredzēts aromāts «Stash Privé». Protams, Pārkere savus piedzīvojumus tālajā valstī iemūžinājusi arī sociālajos tīklos.

Viņa gan ēdusi šikajos Maskavas restorānos, gan arī kādā ceļmalā pamanījusies pozēt pie automašīnas «Volga», aktīvi pūšot virsū savu produktu.

Kā zināms, aktrise visā pasaulē kļuva pazīstama kā Kerija Bredšova no seriāla «Sekss un lielpilsēta», bet tagad redzama jau otrajā seriāla «Divorce» sezonā.

Seriāls «Divorce» ļauj ieskatīties pusmūža vecuma pāra dzīvē – kad Francisa nolemj šķirties no vīra un bērnu tēva Roberta, abu dzīves mainās līdz nepazīšanai, jo katrs mēģina sekot saviem sapņiem, bet visu sarežģī abu starpā valdošā mīlestība un gadu laikā uzkrātais naids.

Dateline Moscow Nov 15th Domodedovo Airport X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

@Mari Vanna- Moscow You were right @molchanof Perfect. We need or want for anything. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

What I hoped for. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

#sjpbeauty#лэтуальевропейский#letoile_official

A post shared by Наталья Кусмарцева (@nataliakusmartseva) on

I had to. Forgive me. Onward to St. Petersburg. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu