«Saimnieks meklē sievu» brašuļi pieņēmuši svarīgu lēmumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

TV3 šova «Saimnieks meklē sievu» pirmdienas, 20. novembra, vakara raidījumā bija pietuvojies brīdis, kad saimniekiem jāizdara izvēle, ar kuru no izvēlētajām meitenēm doties ceļojumā.

Pagājušajā raidījumā 24 gadus veco Pēteri Grudovski no Auces novada pameta viena no abām daiļaviņām – Ance Lelde, līdz ar to viņš ceļojumā dosies ar Anniju Atvaru. Savukārt pārējiem saimniekiem šī izvēle vēl tikai bija priekšā, un pirmdienas vakarā savs lēmums bija jāpieņem 27 gadus vecajam Mārtiņam Līcim no Jēkabpils novada un 29 gadus vecajam Jānim Fogelim no Kocēnu novada.

Pie Mārtiņa palikušas bija divas dāmas – 31 gadus vecā Solvita Eniņa no Krimuldas un 23 gadus vecā Kristīne Čūriška no Jēkabpils. Solvita izrādās ir māmiņa, kas viņu satrauca, jo Mārtiņš aicināja pie viņa saimniecībā pieteikties sievietes bez bērniem. Beigu beigās Mārtiņš nolēma pārkāpt pāri saviem principiem un pieņemt lēmumu, balstoties uz savu sirdsbalsi. Saimniekam pret Solvitu ir uzplaukušas jūtas, tāpēc izvēle krita par labu viņai.

Tikmēr Jāņa saimniecībā valda liels stress – daiļavas 24 gadus vecā Sindija Smikarste no Jelgavas novada un 25 gadus vecā Evita Pundure no Līvāniem rok kartupeļus, ko pats saimnieks īsti neprot darīt! Meitenēm sāka pat rasties šaubas par saimnieka prasmēm, tāpēc kļuva dzēlīgas un Jānis saņēma lielu kritiku par to, ka nevar salasīt ne kartupeļus, ne atnest grozu. Lai nu kā pa darbiem gāja – Jānis randiņā ar Evitu spēja parūpēties par romantiku! No abām meitenēm Jānis arī izvēlējās Evitu.

Savukārt divus atlikušos saimniekus – 51 gadu veco Andri Leimantu no Grobiņas novada un Aivaru Dimitrijevu no Jēkabpils novada – izvēle sagaida nākamajā reizē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu