DJ Ella ieradusies Latvijā, lai ballētos klubiņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Elīna Fūrmane jeb tautā pazīstama kā DJ Ella jau sešus gadus dzīvo ASV, tomēr šogad Latvijas dzimšanas dienu nolēma svinēt Rīgā.

Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», Elīna Rīgā viesojās nedēļu, kuras laikā apmeklēja Modes manefestāciju, kā arī izklaidējās klubā «Coyote Fly».

«Visi draugi, kurus neesmu satikusi, laipni lūgti klubā,» tā pie publicētā foto raksta dīdžejmeitene.

Kā zināms, Ella par savām mājām jau vairākus gadus sauc Ameriku - viņa ir zīmola «Rock Etiquette» radošā direktore, bet naktīs viņa uzstājas Holivudas populārākajos klubos. Tāpat arī mīlestības ziņā Elīna nevar sūdzēties - viņu vieno romantiskas attiecības ar Deividu Aragonu, kurš ir zīmola «Rock Etiquette» dibinātājs.

Lai arī Ella atzīst, ka viņa mazliet ilgojas pēc sarunām latviešu mēlē, viņa neplāno atgriezties Latvijā. «ASV man nekā netrūkst. (..) Līdzi ņemšu tikai savu mammu - viņa pirmo reizi mūžā redzēs Ameriku,» izdevumam pastāstīja Elīna, kura kopā ar mammu veselu mēnesi pavadīs Kalifornijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu