Meiteņu mīlulis Edgars Kreilis: Pēc «X Faktora» bail ņemt rokās telefonu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Šovs «X Faktors» strauji tuvojas lielajam finālam, kurā par galveno balvu cīnīsies trīs dalībnieki. Starp finālistiem nav Edgara Kreiļa vārds, kurš pārstāvēja mentora Intara Busuļa komandu, tomēr jaunais talants atklāj, ka nekad viņam nav bijis tik daudz darba, kā pēc šova. Viņš nenokar degunu un turpina sacerēt dziesmas saviem atbalstītājiem, kuru skaits ar katru mirkli turpina augt.

Vaicājot Edgaram, ar kādiem vārdiem no viņa atvadījās mentors Intars Busulis, Kreilis atminas, ka viņš iedrošinājis jauno puisi turpināt darboties mūzikā. «Edgar, tev viss ir! Balss tev ir! Dziesmas tev arī ir! Meitenēm tu patīc! Arī džekiem tu patīc! Viss pārējais jau atkarīgs no tevis paša, kas notiks otrpus šova,» ar tādiem vārdiem no Edgara atvadījās Intars, kurš visa šova laikā atbalstīja jauno talantu.

«Saņēmu milzīgu atbalstu ne tikai no tuviniekiem, bet arī no cilvēkiem, kuri par mani turēja īkšķus katru svētdienas vakaru. Noteikti gandarījums par padarīto ir rokās un esmu vairāk pārliecinājies, ka esmu uz pareizā ceļa,» tā par dalību šovā atminas Kreilis.

Vaicājot, kā mainījusies dziedātāja dzīve pēc šova, viņš ir optimisma pilns un stāsta, ka viņa telefons nekad nav bijis tik «karsts» kā pēc izbalsošanas no «X Faktora».

«Godīgi sakot, darba ir daudz vairāk nekā šova laikā. Domāju, ka atgriezīšos pie parastās ikdienas, bet par pārsteigumu, nav tādas iespējas, jo nāk visādi piedāvājumi uzstāties, paralēli strādāju pie jaunām oriģināldziesmām, video klipiem, utml.

Vēstules savu mūžu tik daudz nav bijušas, ka pat dažreiz bail rokās ņemt telefonu, bet tas ir patīkami, jo nāk pozitīvi veltītas ziņas tiekties pretī panākumiem!

Domāju, ka tas ir tikai sākums jebkurā gadījumā, jo vēl daudz ko neesmu sasniedzis, lai varētu tā brīvi iekrist krēslā un baudīt dzīvi,» stāsta trīs bērnu tēvs Edgars.

Puisis atzīst, ka šova laikā saskāries ar grūtībām repertuāra izvēlē. «Man vislielākās grūtības sagādāja repertuārs, jo ikdienā rakstu stilistiski citādāku mūziku. Dažreiz, man dotais uzdevums bija sekmīgi izpildīts, citreiz - ne visai. Protams, no malas jau izskatās viss vienkārši, bet tas ir tas pats, kā ar hokeju. Pie televizora visi gudri māk norādīt citu kļūdas, bet, ja pašam būtu jāiesit ripa vārtos, ko tad? Nu lūk, tā kā jābūt saprotošiem un jāatceras, ka kļūdīties ir cilvēcīgi,» uz šovu atskatās Edgars.

Nobeidzot sarunu uz priecīgas nots, Edgars atcerējies kādu komisku gadījumu no šova. «Bija viens atgadījums uzreiz tieši pēc tiešraides. Stiliste teica, lai ātri velku bikses nost, jo viņai esot jābrauc prom un jāatgriež apģērbs veikalā. Stiliste jau bija prom, un es paliku kinostudijā meklēdams savas mašīnas atslēgas - kā izrādās, tās bija palikušas bikšu kabatā, kuras atdevu stilistei.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu