Aktrise Keita Bekinseila atjaunojusi attiecības ar divdesmit divus gadus veco mīļāko

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Jūnijā ārzemju prese rakstīja, ka četrdesmit četrus gadus vecā aktrise Keita Bekinseila uzsākusi attiecības ar divdesmit divus gadus veco aktieri Metu Raifu, paparaci uzņemtajās fotogrāfijās mīlnieki izskatījās laimīgi, apmierināti ar dzīvi, bet jau augustā aktieri izlēma šķirties.

Šķiršanās ierosinātāja bija Keita, kura vēlējās vairāk laika veltīt jaunajam kino projektam, kā arī savai meitai Lilijai.

Attiecību beigas neradīja lielas sāpes ne viņai, ne jaunajam draudziņam, katrs no pāra turpināja savas dzīves bez liekiem pārdzīvojumiem.

Nu pagājuši pāris mēneši un Keita kopā ar Metu jau atkal redzēti kopā, pārītis iepirkušies tirdzniecības centrā un vēlāk vakariņojuši vienā no lielveikala kafejnīcām.

Mīlnieki nav manījuši sev pievērsto uzmanību, fotografēšanu, jo visu laiku skūpstījušies, mīlinājušies un bijuši pārņemti viens ar otru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu