9 fakti par topošo princesi Meganu Mārklu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaunā darba nedēļa sākusies ar priecīgām ziņām no britu karaļnama - 27. novembrī princis Harijs paziņoja par saderināšanos ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Lūk, fakti par topošo princesi!

Megana Mārkla dzimusi 1981. gada 4. augustā Losandželosā, ASV. Viņas tēvs ir kaukāzietis, bet māte - afroamerikāniete.

Mārkla ir absolvējusi Nortvesternas Universitāti, kurā ieguvusi teātra un starptautisko zinību grādu.

Aktrises karjeras pirmsākumos piepelnījusies kā kaligrāfe. Bijusi arī dzīvesstila bloga «The Tig» galvenā redaktore.

Mārkla karjeras laikā filmējusies tādos seriālos kā «Deal or No Deal», «General Hospital», «Fringe», «CSI: Miami», «90210» un «Suits». Piedalījusies arī tādās filmās kā «Horrible Bosses» un «Remember Me».

Aktrise cīnās par dzimumu līdztiesību un uzskata sevi par feministi.

Mārkla ir bijusi precējusies ar aktieri un producentu Trevoru Engelsonu.

2017. gada septembra «Vanity Fair» izdevumā viņa atklāja, ka ir iemīlējusies princī Harijā, ar kuru viņu vieno romantiskas attiecības kopš 2016. gada jūnija.

Šā gada 27. novembrī pāris paziņoja par saderināšanos. Princis Harijs izteica Meganai bildinājumu novembra sākumā Londonā. Kāzas notiks 2018. gada pavasarī.

Kā vēsta ārvalstu mediji, pēc saderināšanās, Mārkla vairs nefilmēsies seriālā «Suits», kas nozīmē, ka septītā sezona būs pēdējā, kurā redzēsim topošo princesi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu