«Pirmdzimtais» zvaigzne Zāle atklāj skarbo patiesību par kailskatu filmēšanu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Režisora Aika Karapetjana psiholoģiskajā trillerī «Pirmdzimtais» ļaunā tēla lomā iejūtas Dailes teātra aktieris Kaspars Zāle, kurš filmēšanas laikā saskāries ar dažādiem izaicinājumiem, tai skaitā, filmēšanos kailam.

Zāle izdevumam «Privātā Dzīve» atklājis, ka dubliera pikantākajiem kadriem viņam nebija. «Aiks man jautāja, vai es to varēšu, un es teicu - jā. Mana profesija paredz, ka man jābūt gatavam uz daudz ko, un es esmu gatavs izģērbties, ja šis solis ir pamatots. Protams, filmēties kailam nav viegli, jo neesi tikai tu un kamera, ir arī citi cilvēki. Taču neatceros, ka filmēšanas laikā būtu juties neērti. Biju pilnībā koncentrējies uz to, kas man jādara,» par lomu jaunajā kinolentē izdevumam stāsta Zāle.

Filmas kadri tikuši filmēti ziemā un Kaspars apstiprina, ka apstākļi, kādos tapa pāris ainas, bijušas tikpat skarbi un drūmi kā filmā. atradies kails neapkurinātā bunkurā.

Filma stāsta par pusmūža vecuma arhitektu Franci, kura mierīgā dzīve pēc naksnīgas aplaupīšanas uz ielas sagriežas kājām gaisā. Gribēdams sievai pierādīt, ka spēj rīkoties vīrišķīgi, viņš dodas nokārtot rēķinus ar varmāku, un situācija kļūst nekontrolējama. Ar laiku galvenais varonis sāk saskatīt sakarības starp uzbrucēju un sievas pēkšņo grūtniecību, turklāt jaunās ģimenes idilli izjauc noslēpumains šantāžists, kurš mēģina Franci piespiest izdarīt noziegumu. Iedomas un realitāte savijas spriedzes pilnu notikumu virknē, kas noved pie negaidītām sekām.

Galvenās lomas filmā atveido pazīstamie aktieri Kaspars Znotiņš un Maija Doveika, kā arī jaunais aktieris Kaspars Zāle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu