«X Faktora» finālā skatītājus pārsteigs grupa «Hurts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Tas mirklis ir klāt! Jau šajā svētdienā, 3. decembrī, tiešraidē plkst. 20:20 kanālā TV3 noskaidrosies skatītākā televīzijas šova Latvijā – «X Faktors» uzvarētājs un galvenās balvas ieguvējs! Muzikālās cīņas kulminācijai Arturs Gruzdiņš, Līga Rīdere un Adriana Miglāne gatavo īpašus priekšnesumus, un pirmo reizi uz «X Faktora» skatuves uzstāsies duetā kopā ar Latvijā pazīstamu mūziķi. Šova finālā viesos arī pieci viesmākslinieki, no kuriem viens ir starptautisku popularitāti guvušais Mančesteras duets «Hurts»!

Gaidot lielo finālu, savās sajūtās dalās šova vadītājs Markus Riva: «Laiks paskrējis nemanot – aizvadīto trīs posmu: atlašu, krēslu izaicinājumu un fināla sēriju laikā «X Faktorā» ar pretendentiem piedzīvoti neaizmirstami mirkļi, redzēti ne mazums pārsteigumi, sirdis aizkustinājuši smiekli un asaras. Izšķirošajai cīņai katram šova finālistam ir pilnīgi atšķirīga pieeja. Kura izrādīsies īstā? Latvijas «X Faktora» pirmās sezonas uzvarētāju ar savu balsojumu noteiks tikai un vienīgi skatītāji, lai gan studijā vērtējumu par redzēto un dzirdēto sniegs arī žūrijas pārstāvji.»

Kādos duetos uzstāsies finālisti?

Skatītāju mīlestība līdz finālam aizvedusi Arturu, Līgu un Adrianu, kuri šova izšķirošajā cīņā dziedās trīs pilnīgi jaunas un līdz šim viņu izpildījumā nedzirdētas ārzemju un latviešu dziesmas. Tiks izpildītas tādu mākslinieku kā Džona Bon Džovi, Dženisas Džoplinas, Keitijas Perijas, Maikla Džeksona, Gunāra Kalniņa, Igo, grupas «Prāta Vētra» un citu. Fināla īpašais pārsteigums – pretendenti uz «X Faktora» skatuves uzstāsies duetā ar Latvijā pazīstamu mūziķi: Arturs ar Donu (Artūru Šingireju), Līga Rīdere ar Intaru Busuli un Adriana Miglāne ar Ralfu Eilandu.

Lielajā finālā būs pieci viesmākslinieki

Svētdienas vakarā skatītāji varēs izdzīvot ne tikai pretendentu priekšnesumus, bet arī piecu lielisku viesmākslinieku uzstāšanos. Uz «X Faktora» skatuves kāps Mančesteras duets «Hurts», grupas «Ewert and the Two Dragons», «Instrumenti», Intars Busulis un «Abonementa orķestris» un Dons.

Latvijas «X Faktora» pirmās sezonas uzvarētājs iegūs slavu un galveno balvu – 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju «Sony Music».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu