«X Faktora» dalībnieki atklāj, kam novēl uzvaru finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Tas brīdis ir klāt – jau šovakar tiks noskaidrots šova «X Faktors» uzvarētājs, kurš balvā iegūs 10 000 eiro naudas balvu un sadarbību ar ierakstu kompāniju «Sony Music» Somijā. TVNET sazinājās ar jau izbalsotajiem dalībniekiem, lai noskaidrotu, kam viņi paredz un novēl uzvaru «X Faktorā».

Neraugoties uz bukmeikeru prognozēm, ka uzvarētājs varētu būt Arturs Gruzdiņš, dalībnieki novēl uzvaru Adrianai Miglānei.

Meiteņu trio «Hypnotic» dalībniece Gita Ceilerte atklāja, ka viņai liels pārsteigums bijusi gan Adrianas, gan izbalsotās Alises Haijimas balss. «Šīs meitenes ir fantastiskas. Jaunas, bet ar tādām balsīm, kas ir potenciālas arī ārzemju «X Faktora» dalībai. Viņas cenšas, attīsta sevi un varēja redzēt, ka katru reizi bija nopietni gatavojušās.»

Alise Haijima, kura šovu pameta īsi pirms pusfināla, saka, ka šovā paredzēt neko nav iespējams. «Es neprognozēšu uzvarētāju, jo šajā šovā viss ir iespējams, taču uzvaru novēlu manai mīļajai draudzenītei Adrianai,» atzīst Alise, kura šova laikā īpaši satuvinājās ar Adrianu.

Arī Aivo Oskis, kurš pārstāvēja mentora Intara Busuļa komandu, atzīst, ka Adriana ir spēcīgs pretinieks skatītāju favorītam Arturam Gruzdiņam. «Viņu vienkāršība un talants hipnotizē uzstāšanās laikā,» tā par Adrianu un Arturu izsakās Aivo.

Trīs bērnu tēvs un mentora Intara Busuļa komandas dalībnieks Edgars Kreilis ir pārliecināts, ka uzvarēs Arturs Gruzdiņš. «Uzvarētājs ir skaidri redzams un arī pelnīti! Novēlu uzvaru Arturam, bet, šova dēļ gribētos redzēt neprognozējamāku rezultātu, tāpēc novēlu veiksmi pārējiem dalībniekiem realizēt neiespējamo».

Arī «Tautumeitu» pārstāve Lauma Bērza atzīst, ka Arturs ir pelnījis uzvarēt. «Cik zinu, tikai Arturam ir grupa un oriģinālmūzika, ko ierakstīt. Labprāt noklausītos,» par kolēģa daiļradi priecājas Lauma.

Nadežda Maņkeviča un Lauris Bergmanis TVNET pastāstīja, ka, viņuprāt, uzvarētājs ir ikviens, kurš nonācis līdz finālam. «Ikviens no mums ir ieguvējs, jo piedalījās šovā - visiem tas bija liels izaicinājums un katrs sev paņems no šīs pieredzes, to kas viņam ir nepieciešams,» savās pārdomās dalās Nadežda.

Atgādinām, ka «X Faktora» finālā iekļuvuši Līga Rīdere no Intara Busuļa komandas, kā arī Aijas Auškāpas audzēkņi Arturs Gruzdiņš un Adriana Miglāne.

Tāpat svētdienas vakarā skatītāji varēs izdzīvot ne tikai pretendentu priekšnesumus, bet arī piecu lielisku viesmākslinieku uzstāšanos. Uz «X Faktora» skatuves kāps Mančesteras duets «Hurts», grupas «Ewert and the Two Dragons», «Instrumenti», Intars Busulis un «Abonementa orķestris» un Dons..

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu