Elīna Maligina atgriezusies Latvijā pie vīra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Māksliniece un bijusī Dailes teātra aktrise Elīna Maligina, kura vasaras izskaņā paziņoja par jaunas dzīves sākumu bez vīra Valērija Maligina, tomēr atgriezusies Latvijā, lai būtu kopā ar «Olainfarm» valdes priekšsēdētāju.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», Maligina apstiprinājusi, ka abi salabuši un dzīvo kopā. «Manās attiecībās ar vīru viss ir lieliski!» īsa un lakoniska ir Elīna. Tāpat Maligina novembra izskaņā publiskoja kopbildi, kurā redzama ar Valēriju - smaidīga un laimīga.

Kā zināms, Elīna portālam TVNET pastāstīja, ka vasaras izskaņā, uzturoties Vīnē, Valērijs pacēlis roku pret viņu. «Tā visa ir patiesība. Tas ir kaut kas briesmīgs, tam grūti noticēt, neatzīstu šādu lietu ķidāšanu presē, jo presē rakstītajam bieži vien ar patiesību nav nekāda sakara. Tiem, kas par mani uztraucas, varu teikt, ka nu ar manu fizisko veselību viss ir kārtībā, vairāk par savu dzīvību nebaidos. Emocionāli esmu spēcīga personība un tikšu pāri šim nodarījumam, šai nodevībai. Nekādi citi komentāri no manas puses nesekos,» lakoniski noteica Elīna, pārtraucot sarunu.

Elīna un Valērijs apprecējās pērnā gada 21. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu